nosaltres

Mimus family t’ofereix experiències i una gran varietat de productes de qualitat per cuidar-te a tu i al teu infant. El nostre objectiu és mimar: mimar-te a tu i mimar els petits. Amb calidesa, experiència i entusiasme.

Mimus neix de la inquietud, creativitat i emprenedoria de la Mireia i la Sara. És un espai innovador que respon a la necessitat d’un servei diferent dedicat a la gestació i la primera infància.

Mimar-vos és un repte apassionant.

Mireia

Gironina des del 17 de setembre de 1990, busco sempre el costat positiu de les coses. M’apassionen les relacions humanes i la suma de perspectives que ens fa créixer com a persones. Els valors que em defineixen són l’amor, el respecte, el compromís i la responsabilitat. Em fa feliç fer feliços els altres.

SARA

Nascuda a Santa Coloma de Farners el 14 de febrer de 1991, sóc creativa, espontània i segura. Tinc sempre ganes de superar-me, per això poso energia i passió en cada nou repte. La il·lusió i naturalitat em fan una persona propera i afectuosa.

Jacqui Fernandes

Perseverant, afectuosa i creativa són els adjectius que més m’identifiquen. La meva experiència de més de 12 anys asessorant a families en les seves primeres passes, ha creat un vincle molt especial amb els més petits. La meva passió és ser a prop vostre!

Noelia Garcia

Sóc creativa, alegre i cuidadosa. Poso il•lusió i passió en tot el que faig. M’agrada veure les coses boniques de la vida i fer sentir bé als altres.

Mari Martín

Atenta, proactiva, creativa, responsable i afectuosa. Porto tota la vida treballant, escoltant i assessorant les famílies per fer més fàcil el seu dia a dia.