Cadireta cotxe Cybex Grup 0+/1 SIRONA Zi i-SIZE PLUS Mountain Blue

579.95

Grup 0+/1
De 45 cm a 105 cm
Màxim 18 kg
Des del naixement fins als 4 anys aproximadament.

Amb un mecanisme de rotació de 360°, resulta molt senzill col·locar al nostre petit a la cadira i girar-la en sentit contrari a la marxa o en sentit favorable a la marxa. El reposacaps és ajustable a 12 posicions d’alçada i el reclinat, que es pot realitzar amb una sola mà, té 5 posicions en sentit contrari a la marxa i 3 a favor de marxa, ajuden a assolir un confort òptim perquè el nadó viatgi de la manera més còmoda.
Per als més petits, la SIRONA Zi i-Size disposa d’un reductor encoixinat amb goma espuma al cap i ambdós costats que permetrà viatjar còmodament.

Disponible com a reserva

SKU: 520003785 Categories: , , Etiqueta: Brand:

Descripció

Mecanisme de rotació de 360°
Facilita la col·locació i la retirada del nen a la cadira i redueix la tensió de l’esquena dels pares. A més, fa que canviar la direcció de la cadira sigui molt senzill.

Estructura d’absorció d’energia
Absorbeix les forces de l’impacte i les allunya del petit.

Funció de reclinat i rotació amb una sola mà
Facilita l’ajustament de la cadireta de cotxe, mantenint una mà lliure. Per dormir i viatjar còmodament. La cadireta de cotxe Sirona Zi i-Size ofereix 5 posicions de reclinat en el sentit contrari a la marxa i 3 posicions de reclinat en el sentit favorable de la marxa.

Cadireta de cotxe en sentit contrari a la marxa.
Redueix el risc de lesions en una col·lisió frontal, en comparació amb les cadiretes de cotxe que van en sentit favorable a la marxa. Els tests mostren que les forces d’impacte en col·lisions frontals es distribueixen en una àrea major. Recomanem que els nens viatgin en sentit contrari de la marxa fins als 105 cm, 4 anys aproximadament.

Sistema SLP integrat
Ofereix una major seguretat davant d’una eventual col·lisió lateral. En combinació amb l’estructura absorbeix-energia, redueix les forces d’impacte en un xoc lateral fins a un 25% aproximadament.

Tecnologia de reducció de l’energia (ER-Tech)
Ofereix una major seguretat davant de qualsevol impacte frontal si el petit viatja en el sentit favorable a la marxa. Aquesta tecnologia redueix fins a un 20% la força que pot rebre el coll del nen durant la col·lisió frontal, en comparació amb altres sistemes d’arnès de 5 punts del mercat.

Reposacaps ajustat a l’altura
El reposacaps s’ajusta fins a 12 posicions d’altura diferents per tal d’adequar-se perfectament al creixement del nen.

Reductor per a nounat.
El reductor per a nounats proporciona al nadó una posició ergonòmica perquè viatgi de la manera més horitzontal possible durant els primers mesos. Disposa de Goma espuma encoixinada a la zona del cap i ambdós costats, convertint-lo en un niu suau, còmode i acollidor per als nadons més petits.

 

Especificacions tècniques:
Mida: L: 710 mm / W: 440 mm / H: 640 mm
Pes: 14 kg

Accessoris disponibles:
Kit SensorSafe 4-en-1

Informació addicional

Pes14 kg
Hola! Necessites ajuda?