Val regal

10.00

SKU: VREGAL Categoria:

Descripció

Regala MIMUS a qui més estimes!

Sabem que vols el millor pels teus, amb el nostre val regal encertaràs segur. Només t’has de registrar i omplir els camps amb la informació de la persona a qui vols regalar MIMUS. Pots afegir-hi, si ho desitges, un missatge especial i únic. El val arribarà en format digital al correu electrònic de l’afortunat/da. Podrà escollir tot el que necessiti i més li agradi de la botiga online i de la botiga física.

Informació addicional:

    • Es pot utilitzar totes les vegades que es vulgui fins a esgotar el seu import.
    • A l’hora de la compra, és imprescindible presentar el Val Regal amb el seu número corresponent
    • Té una validesa de tres mesos, passat aquest termini no es podrà bescanviar per cap article o servei.

Condicions d’ús:

Aquest val regal és personal i intransferible, només es pot utilitzar una sola vegada i exclusivament per bescanviar-lo pel producte o servei indicat. Per compres a la botiga online, necessitareu utilitzar el codi que figura en aquest val. Per compres al nostre establiment, és imprescindible presentar-lo físicament a la nostra botiga Mimus en el moment de fer la compra. En cas contrari, s’haurà d’abonar el preu complet del producte o servei adquirit.
La seva validesa és de fins a:
— 3 mesos posteriors a la data indicada en aquest.
— Baby Spa: 12 mesos posteriors a la data indicada en aquest.
Després d’aquest temps, no és possible bescanviar-lo per cap producte o servei, tampoc per diners, i no es tornarà l’import. Deixarà de ser vàlid.
En el cas de ser tractar-se d’un servei (tractament, activitat…), caldrà fer la reserva prèvia i rebre la confirmació d’aquesta per part del personal de Mimus. En el cas de no presentar-se el dia i hora del servei, o d’anul·lar-lo en un termini inferior a 24 hores, el val regal serà cancel·lat i, per tant, no es podrà bescanviar i tampoc es retornaran els diners.
Es pot fer mitjançant l’email info@mimusfamilly.com o bé trucant al telèfon 972 68 61 47. Botiga: Carrer Joan Maragall 47, Girona.

Informació addicional

Quantitat

100€, 150€, 20€, 200€, 50€, 500€

Hola! Necessites ajuda?