llistes de naixement

A Mimus, la llista de naixement és una experiència única en la qual us ajudem a seleccionar tots els productes que necessiteu i us agraden per poder facilitar la compra als vostres amics i familiars, en aquesta arribada tan especial, així sempre encertaran amb els regals.

Reservem tots els productes que necessiteu, sense compromís (excepte aquells productes personalitzats en els quals requeriu fer-ne una adaptació prèvia com cotxets, cadiretes, mobiliari o altres que requereixen paga i senyal).

La llista estarà oberta durant el transcurs de l’embaràs i fins als dos mesos després del naixement, durant aquest període podràs fer tots els canvis que necessitis.

Principals beneficis

Us oferim la llista de naixement per posar-vos-ho tot molt fàcil:

Eviteu regals desil·lusionsants..

Us avanceu i trieu prèviament tot allò que necessiteu i que realment és del vostre gust: marca, model, acabats, color… fins a l’últim detall.

Augmenteu les possibilitats..

Podreu proposar productes d’un gran catàleg, fins i tot aquells que ni vosaltres ni les persones que els regalen sabíeu que existien.

Afegiu i elimineu al vostre gust..

Gaudiu de la flexibilitat de canviar productes si és necessari. Així podeu actualitzar la vostra llista fins a l’últim moment.

Productes seleccionats..

Tenim una àmplia varietat de productes, que actualitzem constantment, escollits amb molta cura i dedicació. Així us podem oferir les millors marques, la millor qualitat, les millors prestacions i estant a l’última.

Fins a un 10% de descompte durant tot 1 any.

Disposareu d’un tracte exclusiu en el qual podreu arribar a obtenir fins a un 10% de descompte en totes les vostres compres durant un any (excepte mobiliari i altres promocions).

Xerrades, tallers i esdeveniments exclusius gratuïts.

A més a més disposareu d’invitacions exclusives a xerrades, tallers i altres activitats recomanades que oferim a Mimus.

assessorament personalitzat

a mimus girona

Ens encanta ajudar-vos i conèixer-vos en persona:

les volem fer presencials

  • Assessorament per encertar. La millor manera d’estar al vostre costat és estar realment al vostre costat.. Escoltem les vostres necessitats i gustos, així us podem guiar i ajudar, gràcies a la nostra experiència i coneixement. 
  • No cal escollir al moment. Les decisions importants cal prendre-les amb calma. Estem al vostre costat, tant si és una com diverses cites, per fer d’aquest procés la millor experiència.
  • Guia inicial. El més difícil és començar des de zero. Per això, partim d’una llista de productes que ens serveix de base per iniciar el procés i per donar idees, seleccionar ho fa més fàcil.
  • Múltiples opcions per producte. Els detalls marquen la diferència. Us donem totes les opcions disponibles per a cada producte (materials, funcionaments, color, acabats, preus…), perquè els pugueu personalitzar al màxim. Podreu customitzar a la vostra mida cotxets, cadiretes o mobiliari (aquesta opció de personalització requereix paga i senyal prèvia).
  • Escull una experiència. Una experiència és més que un producte. BabySpa, massatge infantil, activitats, tallers… pensats per compartir els millors moments amb el teu nadó.

En cas de no poder ser presencial:

tot el proces online

Amb el suport online, podreu veure els productes directament a la web. En el cas que no us pugueu desplaçar a la botiga físicament, també, us assessorem online. Un cop feta la llista de naixement, us enviem un link perquè la compartiu amb la família, amics o qui vulgueu, així podran veure-la i comprar els productes per vosaltres directament a la nostra e-botiga, fàcilment.

Passos per fer la llista

Contacteu amb nosaltres per concertar cita

Fem la llista de naixement amb vosaltres: us assessorem, tot el temps que necessiteu.

Pengem la llista online perquè la pugueu compartir amb qui vulgueu.

Tant la compra com l’entrega dels productes es poden online o a la botiga.

done-by-deer-dummy-clips-cozy-keeper-elphee-done-b-350x350

Els imprescindibles

TENS DUBTES DE QUÈ NECESSITES? T'AJUDEM.

Per orientar-te, hem creat una llista de productes que serveix de base per la tria inicial. Us ajudem a escollir entre una àmplia varietat de productes (marques, models, colors…) el que més s’ajusta al bebè i a vosaltres, el benestar de la família és el primer. A més, també podreu incloure-hi experiències com Baby Spa, fisioteràpia pediàtrica, activitats o tallers com el de massatge infantil. La cita o cites són presencials i totalment personalitzades.

El sumatori total de l’import de productes que es necessiten afegir per considerar-se llista de naixement han de ser d’un mínim de 1000€, tot i que és un import que fàcilment se supera. En cas contrari tenim una altra opció que és la Whislist.

ESCULL ELS TEUS FAVORITS, RÀPID I FÀCILMENT!

Wishlist

El sumatori total de l’import de productes que es necessiten afegir per considerar-se llista de naixement han de ser d’un mínim de 1000€, tot i que és un import que fàcilment se supera. En cas contrari tenim una altra opció que és la Whislist.

A Mimus, la wishlist és una recopilació de la selecció dels productes que necessiteu i us agraden per poder facilitar la compra als vostres amics i familiars, així sempre encertareu amb els regals. Aquesta, al compartir-la amb els participants, permet saber quins productes específics heu triat per ajudar a inspirar al fer el regal. No es fa reserva ni té un import mínim. Si ho preferiu, podeu fer-la totalment en línia i triar entre la nostra extensa varietat de producte. Un cop feta la llista, la podeu compartir amb la família, amics o qui vulgueu, així podran veure-la i comprar-los fàcil i directament a la nostra e-botiga.

………………………………

Cliqueu el “cor” del producte
i afegiu-lo directament a la
vostra Wishlist.

Així de fàcil!

………………………………