llistes de naixement

A Mimus, la llista de naixement és una experiència en la que t’ajudem a seleccionar tots els productes que necessites i t’agraden per poder facilitar la compra als teus amics i familiars, així sempre encertareu amb els regals.

Reservem els productes per a tu, sense compromís (excepte cotxets, cadiretes o mobiliari que necessiten paga i senyal) durant els mesos de l’embaràs i fins aproximadament els 2 mesos després del naixement.

L’import mínim són 1.000 €, tot i que fàcilment es supera.

Principals beneficis

Per posar-vos-ho molt fàcil us oferim les llistes de naixement:

Evites regals desil·lusionsants.

T’avances i tries prèviament tot allò que necessites i que realment és del teu gust: marca, model, acabats, color… fins l’últim detall.

Augmentes les possibilitats.

Podràs proposar productes d’un gran catàleg, fins i tot aquells que ni tu ni la persona que els regala sabíeu que existien.

Afegeix i treu al teu gust.

Gaudeix de la flexibilitat de canviar productes si és necessari. Així pots actualitzar la teva llista fins l’últim moment.

Productes seleccionats.

Tenim una àmplia varietat de productes, que actualitzem constantment, escollits amb molta cura i dedicació. Així et podem oferir les millors marques, la millor qualitat, les millors prestacions i estant a l’última.

Un 10% de descompte durant tot 1 any.

Disposareu d’un tracte exclusiu en el qual obtindreu un 10% de descompte en totes les vostres compres durant un any (excepte mobiliari i altres promocions).

Xerrades, tallers i esdeveniments exclusius gratuïts.

A més a més disposareu d’invitacions exclusives a xerrades, tallers i altres activitats recomanades que oferim a Mimus.

assessorament personalitzat

a mimus girona

Ens encanta ajudar-te i conèixer-te en persona:

les volem fer presencials

  • Assessorament per encertar. La millor manera d’estar al teu costat és estar realment al teu costat. Escoltem les teves necessitats i gustos, així et podem guiar i ajudar, gràcies a la nostra experiència i coneixement. 
  • No cal escollir al moment. Les decisions importants cal prendre-les amb calma. Estem al teu costat, tant si és una com vàries cites, per fer d’aquest procés la millor experiència.
  • Guia inicial. El més difícil és començar des de zero. Per això partim d’una llista de productes que ens serveix de base per iniciar el procés i per donar idees, seleccionar ho fa més fàcil.
  • Múltiples opcions per producte. Els detalls marquen la diferència. Et donem totes les opcions disponibles per a cada producte (materials, funcionaments, color, acabats, preus…), perquè el puguis personalitzar al màxim.
  • Escull una experiència. Una experiència és més que un producte. Sessions de fotos, BabySpa, activitats, tallers… pensats per compartir els millors moments junt al teu nadó.

En cas de no poder ser presencial:

tot el proces online

Amb el suport online, pots veure el productes directament al web. També t’assessorem online, en cas que no et puguis desplaçar a la botiga. Un cop feta, us enviem un link perquè el comparteixis amb la família, amics o qui vulguis, així podran veure-la i comprar-los per tu directament a la nostra e-botiga, fàcilment.

Passos per fer la llista

Contacta amb nosaltres per concertar cita

Fem la llista de naixement amb tu: t’assessorem, tot el temps que necessitis.

Pengem la llista online perquè la puguis compartir amb qui vulguis.

Tant la compra com l’entrega dels productes es poden fer online o a la botiga.

done-by-deer-dummy-clips-cozy-keeper-elphee-done-b-350x350

Els imprescindibles

TENS DUBTES DE QUÈ NECESSITES? T'AJUDEM.

Per orientar-te, hem creat una llista de productes que serveix de base per la tria inicial. Us ajudem a escollir entre una àmplia varietat de productes (marques, models, colors…) el que més s’ajusta al bebè i a vosaltres, el benestar de la família és el primer. A més, també podreu incloure-hi experiències com Baby Spa, sessions de fotografia, activitats o tallers. La cita o cites són presencials i totalment personalitzades

ESCULL ELS TEUS FAVORITS, RÀPID I FÀCILMENT!

Wishlist

A Mimus, la wishlist és una recopilació de la selecció dels productes que necessites i t’agraden per poder facilitar la compra als teus amics i familiars, així sempre encertareu amb els regals. Aquesta, al compartir-la amb els participants, permet saber quins productes específics heu triat per ajudar a inspirar al fer el regal. No es fa reserva ni té un import mínim. Si ho prefereixes, pots fer-la totalment en línia i triar entre la nostra extensa varietat de producte. Un cop feta la llista, us enviem un link perquè el comparteixis amb la família, amics o qui vulguis, així podran veure-la i comprar-los per tu directament a la nostra e-botiga, fàcilment.

………………………………

Clica el “cor” del producte
i afegeix-lo directament a la
teva wishlist.

Així de fàcil!

………………………………