Llista de naixement: els imprescindibles

Dimarts, juliol 21, 2020

Compartir:

Els instants previs a l’arribada del vostre nadó són màgics i molt especials, els viviu amb molta il·lusió. També són moments per preparar la llista de naixement i tenir llest el que necessitarà el petitó, voleu donar-li el millor.  Nosaltres també volem ser-hi. Per això, us ajudem a escollir entre una àmplia varietat de productes (marques, models, colors...) el que més s’ajusta al bebè i a vosaltres, el benestar de la família és el primer. A més, també podreu incloure-hi experiències com Baby Spa, sessions de fotografia, activitats o tallers. La cita o cites són presencials i totalment personalitzades.

 

El mes complet per la vostra personeta preferida

 

 

Els imprescindibles

amb molts de mimus

Per orientar-te, hem creat una llista de productes que serveix de base per la tria inicial:

  1. Productes d'higiene. Com pintes, raspalls, tisores, termòmetres, banyeres, canviadors, cistelles organitzadores, contenidors de bolquers, humidificadors, sabons, colònies, cremes hidratants naturals, esponges naturals, raspalls de dents i de genives, joguines pel bany, cèrcols de bany, anti lliscants per banyera, orinals, adaptadors d'WC, banquets estables… Descobreix els productes aquí.
  2. Productes d'alimentació. Com xumets, cadenes subjecta xumets, coixins de lactància, extractors de llet, discos protectors, mescladors de biberó, dosificadors, escorre i escalfa biberons… Descobreix els productes aquí.
  3. Productes tèxtils. Com bressols, llençols de bressol, baixeres, fundes nòrdiques, farcits nòrdics, protectors, coixins decoratius, protectors de matalàs, mantes, capes de bany, pitets, bosses clíniques, necessers, bosses porta xumets, bosses porta biberons, roba de primera posada, esterilitzadors, baby cook, tuppers envasats al buit, per congelar porcions i de vidre, termos, alimentadors anti ofec, tasses anti bolcada, culleres per donar de menjar, conjunts de vaixella, mossegadors, trones, hamaques… Descobreix els productes aquí.
  4. Productes de passeig. Com cadires de passeig, porta nadons grup 0+, sacs cabàs, sacs cadireta i de cadira, protectors de pluja, bosses cotxet, canviadors portàtils, posa gots cadira de passeig, mosquiteres, patinets acoblats, cadires per a l'automòbil, motxilles porta-nadó, fulards porta-nadó, accessoris d'hivern per a la motxilla porta-nadó, bressols de viatge… Descobreix els productes aquí.
  5. Productes de joc i vigilància. Jocs (PlayGym, joguines cotxet, Doudou's), monitors de vigilància, mantes de jocs… Descobreix els productes aquí.

En el moment que reserves cita, te la proporcionem per poder començar a preparar-la i encertar. Més enllà dels productes, la llista de naixement a Mimus et dóna l'oportunitat d'incloure experiències, com el Baby Spa, les sessions de fotografia, les nostres activitats i els tallers.

 

Fes la teva llista de naixement:

A Mimus, la llista de naixement és una experiència en la que t’ajudem a seleccionar tots els productes que necessites i t’agraden per poder facilitar la compra als teus amics i familiars, així sempre encertareu amb els regals. Reservem els productes per a tu, sense compromís (excepte cotxets, cadiretes o mobiliari que necessiten paga i senyal) durant els mesos de l’embaràs i fins aproximadament els 2 mesos després del naixement. L’import mínim són 1.000 €, tot i que fàcilment es supera.

Comparteix-la

Amb el suport online, un cop feta la llista, us enviem un link perquè el comparteixis amb la família, amics o qui vulguis, així podran veure-la i comprar-los per tu directament a la nostra e-botiga, fàcilment.

 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR:

Wishlist

A Mimus, la wishlist és una recopilació de la selecció dels productes que necessites i t’agraden per poder facilitar la compra als teus amics i familiars, així sempre encertareu amb els regals. Aquesta, al compartir-la amb els participants, permet saber quins productes específics heu triat per ajudar a inspirar al fer el regal. No es fa reserva ni té un import mínim. Si ho prefereixes, pots fer-la totalment en línia i triar entre la nostra extensa varietat de producte. Un cop feta la llista, us enviem un link perquè el comparteixis amb la família, amics o qui vulguis, així podran veure-la i comprar-los per tu directament a la nostra e-botiga, fàcilment.

 

COMENCEM AMB LA TEVA LLISTA JA

Reserveu la vostra cita, nosaltres us dedicarem aquest temps exclusivament a vosaltres i us prepararem una llista base de productes per iniciar la selecció.

RESERVA CITA