L'habitació dels teus somnis, i dels seus

Dijous, març 19, 2020

Compartir:

Recordes aquell moment en què vas posar el teu bebè al bressol per primer cop? Aquella coseta tan petitona i delicada, que sempre depenia de tu, que l’havies de tenir a prop i fer-ho tot per ella. En canvi ara, ja comença a explorar el món pel seu compte: es mou d’un lloc a l’altre, obre unes coses, n’agafa unes altres i només quan no ho aconsegueix per si sola, et demana ajuda. Ja ha deixat de ser un bebè, però encara no és un nen gran. Un entorn d’adult té massa obstacles perquè pugui descobrir el món que l’envolta jugant i divertint-se, per això necessita un lloc que estigui fet a la seva mida. 

Et presentem el Llit Caseta Montessori de Mobles ROS, l’habitació no només dels teus somnis, sinó també dels seus.

T’imagines una caseta feta a la seva mida? Amb un llit arran de terra, perquè pugui pujar-hi i baixar-ne quan vulgui, sense perill? Amb mobles fets a la seva alçada perquè pugui agafar les seves joguines? I un moble infantil per a lavabo, perquè es pugui rentar les manetes quan ho necessita? I una Torre d’Aprenentatge, per poder-te acompanyar a la cuina? I un racó per jugar amb un mirall amb barra, i un jogueter infantil? I una tauleta per a pintar, prestatgeries per a contes i fins i tot una pissarra perquè desenvolupi la seva creativitat?

Les possibilitats son quasi infinites i les pots adaptar a les vostres necessitats. Fem-les realitat.

 

Per això Mimus t’assessorem i dissenyem amb tu l’habitació dels vostres somnis. El vostre espai especial, funcional i pensat per a ser viscut. Allà on aprendrà a jugar, a dibuixar, a vestir-se i a imaginar. Allà on guardarà les seves coses i on somiarà, tant adormida com desperta. El Llit Caseta i els mobles inspirats en el mètode Montessori, estan especialment dissenyats per facilitar l’autonomia i projectar la imaginació del teu petit.

Vine a descobrir-los i fem junts de casa teva, el seu espai ideal!

TRANSPORT I MUNTATGE GRATUÏTS.