Condicions d’ús:

Aquest val regal és personal i intransferible, només es pot utilitzar una sola vegada i exclusivament per bescanviar-lo pel producte o servei indicat. Per compres a la botiga online o reserves de Baby Spa, necessitareu utilitzar el codi que figura en aquest val. Per compres al nostre establiment, és imprescindible presentar-lo físicament a la nostra botiga Mimus en el moment de fer la compra. En cas contrari, s’haurà d’abonar el preu complet del producte o servei adquirit.

La seva validesa és de fins a: 12 mesos. Després d’aquest temps, no és possible bescanviar-lo per cap producte o servei, tampoc per diners, i no es tornarà l’import. Deixarà de ser vàlid.

En el cas de tractar-se d’un servei (tractament, activitat…), caldrà fer la reserva prèvia a info@mimusfamily.com, trucant al 972 68 61 47 o a la web: https://www.mimusfamily.com/mimus-shop/sense-categoria/baby-spa-compra/ i rebre la confirmació d’aquesta per part del personal de Mimus. En el cas de no presentar-se el dia i hora del servei, o d’anul·lar-lo en un termini inferior a 24 hores, el val regal serà cancel·lat i, per tant, no es podrà bescanviar i tampoc es retornaran els diners. Es pot fer mitjançant l’email info@mimusfamily.com, o bé trucant al telèfon 972 68 61 47.

Hola! Necessites ajuda?