TALLER · Massatge infantil

taller massatge

Massatge Infantil

Sentir el teu bebè i els seus canvis sota les teves mans és una de les sensacions més especials i úniques. T’agradaria saber com fer un bon massatge al teu nadó? Saber els beneficis que li proporciona i així augmentar el vincle entre vosaltres?

 

Per què fer aquest taller i a qui va dirigit?

Els massatge ajuda a crear i establir connexions profundes entre el nadó i les persones que tenen cura d’ell, reforçant el vincle afectiu. Des de ben petits, els bebès necessiten el nostre contacte, ser tocats i acariciats per la mare i el pare (entre altres).

Els beneficis són tant per qui el rep com per qui el realitza. Entre altres: tenen efectes relaxants, alhora poden ser terapèutics per problemes concrets, sobretot vinculats a l’aparell digestiu.

A Mimus t’ensenyarem a fer un massatge al teu fill o filla amb l’acompanyament d’una fisioterapeuta especialitzada en pediatria.

 

Com fem el taller?

  • TALLER PRESENCIAL:

Els tallers els realitzem en grups reduïts (màxim 5 nadons) guiats per una fisioterapeuta. Cada nadó es pot inscriure acompanyat d’un màxim de dos adults.  Grups reduïts. Cal reservar prèviament.

INFORMACIÓ:

Duració de la sessió: 90 min.

Material necessari: roba còmode, tovallola (Mimus ofereix una, però es recomana portar una altra tovallola o muselina per si de cas),  muda i bolquers de recanvi pel nadó.

Es lliurarà a les famílies un quadern de massatge infantil com a material didàctic per posar en pràctica a casa la formació rebuda.

 

  • TALLER ONLINE:

INFORMACIÓ:

Duració del taller: 1h 30 minuts.

Material necessari: roba còmode, tovallola, crema/oli

Es lliurarà a les famílies un quadern de massatge infantil com a material didàctic per posar en pràctica a casa la formació rebuda.

PREUS:

TALLER PRESENCIAL: 40€

TALLER ONLINE: 20€