Qui pogués tornar a ser petit!

Dimarts, abril 20, 2021

Compartir:

 

A MIMUS, ELS MOBLES MONTESSORI DE ROS

El teu bebè, a mesura que creix, comença a ser més independent i a fer més coses solet. La seva habitació és l’espai on aprèn a jugar, a dibuixar, a vestir-se, en definitiva, a fer-se gran. Per això és molt important que estigui adaptada a ell, que cobreixi les seves necessitats i que també li aporti facilitat de moviments.

 

El nostre Corner de Mobles ROS

Acabem d’inaugurar un espai d’exposició de mobiliari Montessori, en el qual tenim la selecció especial de mobles ROS preparada per tu. Aquests mobles són el complement ideal pel creixement del teu menut, ja que converteix la seva habitació en un entorn segur, ordenat i a la mida del teu petit, on cada element té la seva funció. També t’aporten versatilitat: els pots aprofitar en totes les fases del seu creixement, des que és un bebè fins que sigui tot un homenet. Crea un dormitori, una zona de joc i, fins i tot, un espai de lectura, tant pràctic com divertit!

Productes exposats

  • Llit caseta Montessori: el menut pot baixar i pujar sense necessitat d’ajuda, perquè el matalàs es troba a la seva alçada i, a més, té forma de caseta.
  • Mirall amb barra: és un mirall amb un suport en el qual es pot subjectar mentre veu els seus moviments, convertint-lo en el complement ideal pel seu desenvolupament psicomotor.
  • Armari Montessori: vestir-se solet és molt fàcil. A l’armari hi pots penjar la roba que vols que seleccioni, així decidirà entre unes poques peces. Disposa d’un mirall on podeu veure “lo guapo” que està.
  • Prestatgeria de llibres: els llibres estan a la seva vista perquè els pugui agafar solet. Les portades queden de cara a ell, amb la qual cosa se sentirà més atret perquè no veu només el llom del llibre.
  • Escriptori infantil: tauleta amb un rotllo de paper immens, per pintar sense límits. Es convertirà en el seu espai de creació.
  • Torre d’aprenentatge: moble que l’eleva perquè estigui a la mateixa alçada que un adult, així podeu cuinar junts. 
  • Moble Bany Montessori: dissenyat per facilitar els hàbits d’higiene, com rentar-se les dents, la cara i pentinar-se sense ajuda.

 

Montessori, créixer experimentant

Sabem que vols que el teu fill guanyi en independència i es desenvolupi correctament, tant físicament com mentalment. L’educació està canviant, els nens d’ara són cada cop més autosuficients, la seva habitació és un element clau perquè li facilita o li dificulta aconseguir-ho. Aquest espai passa de ser un simple dormitori a convertir-se en un lloc on feu vida i interactueu amb el mobiliari, amb tota la seguretat que us aporta no tenir limitacions. Tot això gràcies als mobles Montessori. 

Mobles ROS

És l’empresa que ens fabrica aquests mobles de tan alta qualitat i que, a més, està situada a Lleida. Hem identificat les noves necessitats dels petits i de les famílies, cosa que ha permès crear la línia Montessori que aprofita els beneficis d’aquest mètode, units a la professionalitat i experiència de ROS. Perquè volem que el teu petit sigui ell mateix. 

ens adaptem a les teves necessitats, els mobles, a les necessitats del petit de la casa

Vine a descobrir aquest espai! T’assessorem i dissenyem amb tu l’habitació ideal, el transport i el muntatge és gratuït. També podeu incloure el mobiliari a la vostra llista de naixement i obtenir molts beneficis. 

Ens pots escriure directament aquí.

 

Us en parlem més al blog i al nostre Instagram.