Com fer una llista de regals

Dimecres, juliol 21, 2021

Compartir:

Fer un regal per un petit comporta moltes decisions: com escollir talles, colors, models, marques, com saber quina utilitat té cada producte… només tu saps segur que és el més adient pel teu fill. Probablement, si no dónes cap pista, hauràs de canviar algun regal, perquè hi ha alguna cosa que no us serveix o no era exactament el que volíeu. Per altra banda, qui ha de fer el regal, el primer que pensa és: i ara què compro?

Perquè no t’avances i li dius què necessiteu? Així t'assegures que encertaran a la primera i ningú haurà de passar per un moment incòmode.

 

la llista de regals perfectes

 

Facilita la feina als teus amics i familiars perquè puguin fer el regal perfecte per tu i el teu menut. Així col·laboren i comparteixen l’alegria dels moments especials amb vosaltres, en comptes de viure un malson. Perquè encertar el regal ideal és clau, tant per tu com per ells: per tu, perquè vols que el teu fill tingui el que necessita i el que t’agrada i, a més, no haver de demanar el tiquet per bescanviar-ho o posar una bona cara quan algun dels regals no t’agrada; per ells, perquè volen veure la il·lusió als teus ulls, i al petit utilitzant el regal.

 

ESCULL ELS TEUS PRODUCTES PREFERITS, RÀPID I FÀCILMENT!

 

Amb Mimus, l’elecció ja està feta

Vols saber com fer una llista de regals? Com sabem que és quelcom complex, et presentem dues solucions per crear les llistes ideals pel teu fill:

1. Llista de naixement

És una experiència amb la qual t’ajudem a seleccionar tots els productes que necessites i vols tenir per l’arribada del teu petit, per facilitar la compra als teus amics i familiars. Reservem els productes per tu, sense compromís* durant els mesos d’embaràs i fins a aproximadament els dos mesos després del naixement. L’import mínim en producte reservat són 1000€.

Principals beneficis

  • Evites regals desil·lusionants
  • Augmentes les possibilitats d’elecció
  • Afegeix i treu productes de la llista al teu gust
  • Productes seleccionats especialment per al teu petit/a
  • Un xec regal per a tu

*Excepte cotxets, cadiretes o mobiliari que necessiten paga i senyal.

 

2. Wishlist

La wishlist és una recopilació de la selecció dels productes que vols del nostre assortiment. Aquesta, en compartir-la amb els participants, permet saber quins productes específics has escollit per ajudar a inspirar per fer el regal. No es fa reserva ni té un import mínim.

En quins moments et pot ser útil?

  • Llista de regals d’aniversari
  • Llista de regals per Rebaixes
  • Llista de regals per Nadal
  • Llista de regals per un Baby Shower
  • Llista de regals per un naixement

 

 

Compartiu-les

Si ho prefereixes, les pots fer totalment online i escollir entre la nostra extensa selecció de producte. Una vegada feta la llista de regals virtual, us enviem un enllaç perquè la comparteixis amb la família, amics o amb qui tu vulguis, així podran veure-la i comprar els regals per tu directament a la nostra e-botiga, fàcilment.

Més informació, aquí.

 

Tant si tries tu, com si trien per tu, sempre tindreu el regal perfecte