Regala mimus

La possibilitat de triar el regal perfecte amb un val regal!
VAL REGAL
Subscriu-te a la nostra

Newsletter

Subscriu-te i rebràs les últimes novetats i els millors descomptes!

els clients opinen...

LLISTA NAIXEMENT ATZAVARA

Un dia, vaig entrar a Mimus i em vaig enamorar de la botiga. Als pocs mesos vam saber que esperàvem a l’Atzavara i no ens ho vam pensar ni un moment. 100% agraïda: La Mireia, un 10, explicant-nos el que necessitàvem, la Sara amb les gestions online i la Jacqui i la Noelia amb l’atenció.

LLISTA DE NAIXEMENT DAN

Fer la llista a Mimus ens van ajudar molt i ens van posar les coses molt fàcils. Quan va arribar el confinament, estàvem a mitges, tancats a casa i a punt de parir. Ens van enviar ràpidament tots els productes que els vam demanar d’urgència i no ens vam haver de preocupar de res més.

LLISTA DE NAIXEMENT BRUNA

Fent la llista de naixement a Mimus, la Mireia i la Sara ens van ajudar a triar productes que ens fossin realment útils. Tot el que vam triar ens ha estat molt pràctic i de qualitat. Ara que la Bruna ja té gairebé 8 mesos, podem dir que tot ens ha fet molt bon servei.

Llistes de naixement

Els instants previs a l’arribada del vostre nadó són màgics i molt especials, els viviu amb molta il·lusió. També són moments per preparar la llista de naixement i tenir llest el que necessitarà el petitó, voleu donar-li el millor.

Nosaltres també volem ser-hi. Per això, us ajudem a escollir entre una àmplia varietat de productes (marques, models, colors…) el que més s’ajusta al bebè i a vosaltres, el benestar de la família és el primer. A més, també podreu incloure-hi experiències com Baby Spa, activitats o tallers. La cita o cites són presencials i totalment personalitzades.

El millor per a qui més estimes

Reserveu la vostra cita, nosaltres us dedicarem aquest temps exclusivament a vosaltres i us prepararem una llista base de productes per iniciar la selecció.

Hola! Necessites ajuda?